Ze

is op zoek naar een leuke communicatiefunctie in de non-profitsector voor 32 uur per week. Ze heeft 14 jaar ervaring in de communicatie in diverse functies: van medewerker tot adviseur. Haar studie HBO Communicatie rondde ze af in 2009 bij Windesheim. 13 jaar lang heeft ze haar eigen bedrijf gehad in webteksten c.q. internetmonitoring. Van 2018 t/m 2021 deed ze interim-klussen als communicatieadviseur naast bij diverse organisaties. Sinds januari 2022 ben ik in vaste dienst als communicatieadviseur, maar door de bezuinigingen is ze helaas boventallig. Ze is per direct beschikbaar.

Ze is een energieke, pro-actieve vrouw van 56 jaar. Belangrijke dingen vindt ze ‘ertoe te doen’ en ‘zichzelf te kunnen ontwikkelen’. Ze is een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig werken. Haar kracht is verbindingen leggen en anderen enthousiasmeren. Wil je meer weten over deze energieke vrouw: laat me het weten