Matchen

Samenbrengen
Communicatie is vooral je gezond verstand gebruiken. Als je je kunt inleven in je stakeholders en je verdere omgeving, kom je een heel eind. Maar vanachter de bril van je eigen organisatie ontstaan soms wat blinde vlekken. Dat is het moment dat je hulp nodig hebt van een communicatieprofessional. Iemand die onbevangen en objectief de vertaalslag kan maken van het belang van een onderneming naar een effectieve communicatietactiek. Door mijn netwerk, kennis en ervaring van het communicatiewerkveld kan ik als matchmaker beide profielen bij elkaar brengen. Mijn communicatieachtergrond helpt me zaken snel en helder voor elkaar te krijgen.

Communicatieprofessional
Je wilt wel eens weten waar voor jou de (toekomst)mogelijkheden liggen. Waar gaat het communicatievak naar toe en waar liggen voor jou met jouw competenties de kansen en mogelijkheden. Met de methode die ik toepas, kunnen we samen die richting vorm geven door middel van spiegelen en reflecteren.
Dat betekent, dat ik je een spiegel voorhoud om zo stil te staan bij hoe je bijvoorbeeld werkt, welke keuzes je daarbinnen maakt, welke vaardigheden je inzet en hoe dat voelt. Het draait bij reflectie in ieder geval altijd om jou. Deze vorm van reflectie kan je helpen bij je persoonlijkheidsontwikkeling.

Jan Boon Communicatie helpt jou als communicatieprofessionals een (volgende) stap in je carrière te maken en helpt daarmee organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden.