Missie, visie, kernwaarden

Missie
Jan Boon Communicatie helpt communicatieprofessionals een (volgende) stap in hun carrière te maken en helpt daarmee organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden.
of anders gezegd
Jan Boon Communicatie helpt organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden en helpt daarmee de communicatieprofessional een (volgende) stap in hun carrière te maken.

Visie
Communicatie is vooral gezond verstand gebruiken. Als je je kunt inleven in je stakeholders en je verdere omgeving, kom je een heel eind. Maar vanachter de bril van je eigen organisatie ontstaan soms wat blinde vlekken. Dat is het moment dat je hulp nodig hebt van een communicatieprofessional, iemand die onbevangen en objectief de vertaalslag kan maken van het belang van een communicatieprofessional of onderneming naar een effectieve aanpak.

(Kern) Waarden
Bij mijn rol als matchmaker en coach zijn integriteit, flexibiliteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en doortastendheid kernwaarden.