Wat doet Jan Boon

Jan Boon Communicatie helpt communicatieprofessionals een (volgende) stap in hun carrière te maken en helpt daarmee organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden. Ik bemiddel binnen het communicatiewerkveld tussen bedrijven, organisaties en communicatieprofessionals.

Matchmaker
Bij mijn rol als communicatiebemiddelaar of matchmaker zijn snelheid, flexibiliteit, integriteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en doortastendheid kernwaarden. Daarbij sta jij en persoonlijke benadering centraal.

Coach
In het verlengde van bemiddelen coach ik zowel communicatieprofessionals als organisaties. Dit betekent het ondersteunen in het ontwikkelen van ambities en geldt voor zowel professionals als organisaties. Hierbij focus ik me op zowel op oplossings- als op ontwikkelingsgericht coachen. Soms ben ik gids, maar meestal reisgenoot, samen zoekend naar nieuwe wegen om tot oplossingen te komen.
En wat de tariefstelling betreft ben ik concurrerend en redelijk.

Nieuwsbrieven
Jan Boon Communicatie geeft twee nieuwsbrieven uit: Bonen in de pot en Bonen Weken. Daarnaast geeft hij z’n eigen column Bonen Doppen uit.

Bonen in de pot
Bonen in de pot informeert communicatieprofessionals over de ontwikkelingen in het communicatievak en wil zo veel zeggen als “hij wil nog wat zeggen maar het is onbelangrijk wat hij te zeggen heeft”, waarmee ik het relatieve van mijn berichten wil aangeven. Lees het vanuit je eigen perspectief.

Bonen weken
Bonen Weken gaat over de ontwikkelingen in de communicatiewereld in relatie tot ondernemen en wil zo veel zeggen als ‘stellig op iets rekenen en daarnaar maatregelen nemen’ en is bedoeld voor ondernemingen en organisaties in het midden- en kleinbedrijf om het management te attenderen op het belang van communicatie en reputatie van hun onderneming.

Bonen Doppen
Bonen Doppen is een onregelmatig verschijnende column over ontwikkelingen in het communicatievak. In Bonen Doppen beschrijf ik de marketing-, communicatie- en reclamebewegingen in Noord-Nederland en is een onafhankelijke, signalerende en af en toe genadeloze column.

Wil je mijn nieuwsbrieven ontvangen? Laat het me weten via jan@janboon.com.

Neem gelijk contact op