Wat doet Jan Boon Communicatie

Jan Boon Communicatie helpt communicatieprofessionals een (volgende) stap in hun carrière te maken en helpt daarmee organisaties, ondernemingen, bedrijven en instellingen de juiste communicatieprofessional te vinden. Ik bemiddel binnen het communicatiewerkveld tussen bedrijven, organisaties en communicatieprofessionals.

Bemiddelen
Bij mijn rol als bemiddelaar zijn snelheid, flexibiliteit, integriteit, professionaliteit, betrouwbaarheid en doortastendheid kernwaarden. Daarbij sta jij en persoonlijke benadering centraal.

Begeleiden
In het verlengde van bemiddelen begeleid ik zowel communicatieprofessionals als organisaties. Dit betekent het ondersteunen in het ontwikkelen van ambities en geldt voor zowel professionals als organisaties. Hierbij focus ik me op zowel op oplossings- als op ontwikkelingsgericht coachen. Soms ben ik gids, maar meestal reisgenoot, samen zoekend naar nieuwe wegen om tot oplossingen te komen.
En wat de tariefstelling betreft ben ik concurrerend en redelijk.

Nieuwsbrieven
Jan Boon Communicatie geeft een nieuwsbrief uit: Bonen in de pot. Daarnaast heeft hij z’n eigen column Bonen Doppen.

Bonen in de pot
Bonen in de pot informeert communicatieprofessionals over de ontwikkelingen in het communicatievak en wil zo veel zeggen als “hij wil nog wat zeggen maar het is onbelangrijk wat hij te zeggen heeft”, waarmee ik het relatieve van mijn berichten wil aangeven. Lees het vanuit je eigen perspectief.

Bonen Doppen
Bonen Doppen is een onregelmatig verschijnende column over ontwikkelingen in het communicatievak. In Bonen Doppen beschrijf ik de marketing-, communicatie- en reclamebewegingen in Noord-Nederland en is een onafhankelijke, signalerende en af en toe genadeloze column.

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Laat het me weten via jan@janboon.com.