Bonen in de pot

Bonen in de pot is in een uitgave van Jan Boon Communicatie en over de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak. In principe verschijnt Bonen in de pot alle. Naast de ontwikkelingen in de marketing- en communicatievak lees je interessante marketing- en communicatievacatures en andere wetenwaarwetenheden die me op het gebied van marketingcommunicatie zijn opgevallen en we vertrouwen op dat het ook jou zal interesseren; een soort issuemanagement voor marketing en communicatie zal ik maar zeggen.

Ik ben benieuwd naar uw reacties en nodig je dan ook uit me feedback te geven. Heb je aanvullingen van suggesties? Laat het me weten!

Het heeft de titel “Bonen in de Pot” meegekregen en wil zo veel zeggen als “hij wil nog wat zeggen maar het is wat hij te zeggen heeft”, aldus ik het relatieve van mijn berichten wil. Lees het van je eigen perspectief in de WIIFM-formule: What’s in it for me.

Naast Bonen in de pot geeft Jan Boon Communicatie Bonen Weken en Bonen Doppen uit. Weken bonen gaat over de ontwikkelingen in de communicatiewereld in relatie tot ondernemen. Bonen Doppen is een onregelmatige column.

Wil jij een ander attent maken op Bonen in de pot? Klik hier!

U kunt de edities van Bonen in de pot lezen op www.bonenindepot.nl.

Volg Bonen in de pot ook op Twitter: @bonenindepot.