Bonen in de pot

Bonen in de pot is in een uitgave van Jan Boon Communicatie en over de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak. In principe verschijnt Bonen in de pot iedere maandagochtend. Naast de ontwikkelingen in de marketing- en communicatievak lees je interessante marketing- en communicatievacatures en andere wetenwaarheden die ik op het gebied van marketingcommunicatie ben opgevallen en we vertrouwen op dat ook jou zal interesseren; een soort issuemanagement voor marketing en communicatie zal ik maar zeggen.

Ik ben benieuwd naar je reacties en nodig je dan ook uit mij feedback te geven. Heb je aanvullingen van suggesties? Laat het me weten!

Bonen in de pot wil zo veel zeggen als “hij wil nog wat zeggen maar het is onbelangrijk wat hij te zeggen heeft”, waarmee ik het relatieve van mijn berichten wil aangeven. Lees het eigen perspectief in de WIIFM-formule: What’s in it for me.

Naast Bonen in de pot geeft Jan Boon Communicatie Bonen Doppen uit en is een onregelmatige column.

Wil jij een andere attent maken op Bonen in de pot? Klik hier!