Voor opdrachtgevers

Je bent niet geholpen met een CV waarin werkervaring en opleiding staan. Jij hebt iemand nodig die over bepaalde competenties beschikt waarmee jouw specifieke communicatiesituatie kan worden aangepakt.

De echt passende communicatie-professional die jij zoekt …. ken ik, of vind ik dank zij mijn ‘Gouden Netwerk’. En ik stel haar of hem graag aan je voor.

Ik bied je een handreiking bij het vinden van de juiste communicatiedeskundige. Ik help je bij het oplossen van jouw communicatieprobleem of -situatie. Het bespaart jou zoeken in de communicatiejungle naar een deskundige, het bespaart jou dus tijd en geld.

Onderneming of organisatie

Als ondernemer wil je weten of je communicatie nog voldoet en klaar is voor toekomstige ontwikkelingen. Hierbij kijk ik naar het functioneren van je onderneming in de samenleving. Wat speelt er in je omgeving, in de maatschappij en welke rol speelt jouw onderneming daarin.

Bij deze trajecten concretiseren we samen vooraf de wens tot verbetering of verandering. In een begeleidingstraject zetten we het om in een plan tot verbetering. Met aandacht voor kennis, vaardigheden en houding.

Ondernemingen en organisaties die zich op het gebied van communicatie verder willen ontwikkelen of willen groeien, kan ik helpen aan informatie en nieuwe contacten. Door mijn netwerk, kennis en ervaring van het communicatiewerkveld kan ik als matchmaker beide profielen bij elkaar brengen. Mijn communicatieachtergrond helpt me zaken snel en helder voor elkaar te krijgen.

Voor het beste vind-resultaat volg ik de ontwikkelingen in de communicatiewereld – en de mensen in het vak – op de voet. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de communicatiesector, heb ik een dynamisch netwerk. Maar minstens zo belangrijk: een goed ontwikkeld oog en oor voor toptalent in communicatie dat het verschil maakt.

Wilt je meer weten?

Heb je vragen of wil je graag kennismaken? Bel mij op 059 88 505 56 of mij direct op 06 11 86 20 01 of mail me. Ik kom graag bij je langs om samen met je de kansen op een succesvolle invulling van de vacature te bespreken.