Op Zoek

Rutger

is vormgever, concept ontwikkelaar en projectmanager. Hij heeft een achtergrond in Communicatie en Multimedia Design, met een expertise in innovatie en campagne ontwikkeling. Rutger is breed geschoold en heeft hierdoor ervaring met verschillende design disciplines die hij kan gebruiken bij ontwikkelingen van nieuwe en innovatieve concepten. Hierbij heeft hij ervaring met het opzetten en leiden van idee ontwikkeling sessies. Rutger is per direct beschikbaar en bereid om te verhuizen voor een functie die bij hem past. Wil je meer weten over Rutger, mail jan@janboon.com.

Ben jij op zoek

naar een nieuwe uitdaging in je communicatiecarrière of op zoek naar de juiste communicatieprofessional die past bij jouw organisatie en de juiste competenties heeft?

Een altijd vrolijke, ondernemende ‘young professional’

met de voeten stevig in de (Noordelijke) klei. Ze is sterk in (digitale) communicatie- en marketing strategieën, campagnes en het organiseren van evenementen. Ze heeft hands on ervaring, ervaring met het geven van communicatie- en marketing advies, is woordvoerder geweest en weet veel over het organiseren van grootschalige evenementen. Ze heeft een achtergrond in e-commerce en toerisme en beoefent het marketingcommunicatievak nu al zo’n 6 jaar.

Ze is op zoek naar een baan waar ze haar maatschappelijke hart kan ophalen. Ze zoekt een baan in de zorg, het onderwijs of de publieke sector. Ze heeft een passie voor haar omgeving en ze wil zich daarvoor inzetten. Veel organisaties in deze branches geven haar terug dat ze liever iemand willen hebben die ervaring heeft in hun eigen branche. Een organisatie die op zoek is naar iemand met een frisse blik of veel online en digitale ervaring heeft dus haar voorkeur. 

Joost

is een ondernemende expert in communicatie en duurzaamheid met een juridische achtergrond. Hij werkte als journalist en hoofdredacteur voor onder meer Elsevier BI en Weekblad Pers. Daarna ontwikkelde hij zich met een eigen bedrijf als bladen- en boekjesmaker, uitgever en strategisch communicatieadviseur. Dit deed (en doet) hij in opdracht van organisaties zoals Springer, Intermediair, bekende banken, zorgaanbieders, Tilburg University en de Raad voor de Kinderbescherming. Omdat hij naar het Noorden terug wil keren, zoekt hij in de nabije toekomst een strategische en creatieve communicatiefunctie. Deze moet idealiter aansluiten bij zijn missie om organisaties te ondersteunen bij verduurzaming. Hierbij heeft hij een lichte voorkeur voor zorg en familiebedrijven. Indirect voor deze organisaties werken, bijvoorbeeld via een advies- of reclamebureau, is ook een optie. Zolang het een uitdagende functie is die voldoende vrijheid biedt om ondernemerschap te tonen! Meer weten over Joost? Mail jan@janboon.com.

Op Zoek?

Ben je als communicatieprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik neem je graag op in deze rubriek in Bonen in de pot. De nieuwsbrief heeft een bereik van meer dan 2250 communicatieprofessionals met een leesdichtheid van bijna 50%. Grote kans dat jouw zoektocht door de lezers van Bonen in de pot wordt ingevuld! Stuur me een bondige omschrijving wie je bent en waar je naar op zoekt bent.

Is jouw organisatie op zoek naar de juiste communicatieprofessional die past bij jouw organisatie en de juiste competenties heeft?

Laat het me weten. Meer informatie? Aarzel niet, en neem contact met me op: jan@janboon.com.