Op Zoek

Fleur

is op zoek naar een betaalde baan, waar ze tegelijkertijd stage kan lopen. Ze zit momenteel in het tweede jaar van Marketing en Communicatie van het Alfa College. Voor deze studie zoekt ze vanaf 10 mei een stageplaats, waar ze in ieder geval 10 weken (32 uur) ervaring kan opdoen. Ze kan na deze stage in de zomer blijven werken. Daarna moet ze de eerste periode van het nieuwe schooljaar opnieuw stage lopen. Dit betekent dat ze dus een lange periode achter elkaar inzetbaar is. In deze 32 uur moet ze natuurlijk wel een aantal opdrachten uitvoeren vanuit school, onder andere een marketingplan maken.

Ze hoopt dat ze een baan kan vinden bij een erkent leerbedrijf waarbij ze kan werken en haar stage-opdrachten kan maken.

Fleur is zeer geïnteresseerd in nieuwe trends en ontwikkelingen. Ze is er in haar dagelijkse leven mee bezig en kan dit ook mee brengen in uw organisatie. Daarnaast heeft ze altijd een creatief oog en is ze goed in het bedenken van creatieve oplossingen. Naast sociaal, is ze communicatief vaardig en kan goed samen- en zelfstandig werken. Wil je meer weten over Fleur? Mail jan@janboon.com.

Rutger

is vormgever, concept ontwikkelaar en projectmanager. Hij heeft een achtergrond in Communicatie en Multimedia Design, met een expertise in innovatie en campagne ontwikkeling. Rutger is breed geschoold en heeft hierdoor ervaring met verschillende design disciplines die hij kan gebruiken bij ontwikkelingen van nieuwe en innovatieve concepten. Hierbij heeft hij ervaring met het opzetten en leiden van idee ontwikkeling sessies. Rutger is per direct beschikbaar en bereid om te verhuizen voor een functie die bij hem past. Wil je meer weten over Rutger, mail jan@janboon.com.

Joost

is een ondernemende expert in communicatie en duurzaamheid met een juridische achtergrond. Hij werkte als journalist en hoofdredacteur voor onder meer Elsevier BI en Weekblad Pers. Daarna ontwikkelde hij zich met een eigen bedrijf als bladen- en boekjesmaker, uitgever en strategisch communicatieadviseur. Dit deed (en doet) hij in opdracht van organisaties zoals Springer, Intermediair, bekende banken, zorgaanbieders, Tilburg University en de Raad voor de Kinderbescherming. Omdat hij naar het Noorden terug wil keren, zoekt hij in de nabije toekomst een strategische en creatieve communicatiefunctie. Deze moet idealiter aansluiten bij zijn missie om organisaties te ondersteunen bij verduurzaming. Hierbij heeft hij een lichte voorkeur voor zorg en familiebedrijven. Indirect voor deze organisaties werken, bijvoorbeeld via een advies- of reclamebureau, is ook een optie. Zolang het een uitdagende functie is die voldoende vrijheid biedt om ondernemerschap te tonen! Meer weten over Joost? Mail jan@janboon.com.

Ben jij op zoek

naar een nieuwe uitdaging in je communicatiecarrière of op zoek naar de juiste communicatieprofessional die past bij jouw organisatie en de juiste competenties heeft?

Op Zoek?

Ben je als communicatieprofessional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik neem je graag op in deze rubriek in Bonen in de pot. De nieuwsbrief heeft een bereik van meer dan 2250 communicatieprofessionals met een leesdichtheid van bijna 50%. Grote kans dat jouw zoektocht door de lezers van Bonen in de pot wordt ingevuld! Stuur me een bondige omschrijving wie je bent en waar je naar op zoekt bent.

Is jouw organisatie op zoek naar de juiste communicatieprofessional die past bij jouw organisatie en de juiste competenties heeft?

Laat het me weten. Meer informatie? Aarzel niet, en neem contact met me op: jan@janboon.com.