Voor het nieuwe jaar

Dit is de laatste editie van Bonen in de pot van dit jaar. Immers, ook de meesten van de lezers zullen zich ook een Kerst- en Nieuwjaarsreces willen en kunnen veroorloven. De eerste editie van het nieuwe jaar zal vermoedelijk medio januari verschijnen.

Het lijkt er op dat velen nog persé een laatste ‘ei’ moesten leggen. Vele interessante issues kwamen deze week nog voorbij. Dat lees je natuurlijk in deze Bonen in de pot. Veel onderwerpen met een korte vermelding.

Voor het nieuwe jaar

Een nieuw begin, een nieuw jaar. Maak er weer een goed nieuwjaar van en geniet ervan, zo vaak het kan. We wensen jou een jaar vol gezondheid en vreugde zonder pijn of verdriet toe zodat je het hele jaar geniet. Mag het nieuwe jaar op alle gebied een jaar worden waarvan je zegt dat het nog jaren mocht duren.

Jan Boon Communicatie wenst je een hele fijne kerstperiode en een mooie en veilige jaarwisseling.