Onderzoek naar jouw Bonen in de pot ervaring

Elke keer dat ik met één van jullie spreek, hoor ik niets dan lof, complimenten en blije verhalen over Bonen in de pot. Dit is werkelijk fantastisch en een enorme bron van inspiratie om door te blijven gaan. Maar ik vroeg me af: denkt iedereen hetzelfde, of zijn er misschien andere meningen, kritische geluiden of suggesties voor verbetering? In mijn oneindige wijsheid heb ik onlangs besloten dat een nieuw onderzoek de antwoorden zal onthullen. Dit markeert het derde onderzoek naar hoe jullie Bonen in de pot ervaren, sinds het voor het eerst verschenen in januari 2012.

Een vriendelijk verzoek

In één van de komende edities van Bonen in de pot, zul je een vriendelijk verzoek vinden om een enquête in te vullen. Zeer toegewijde studenten, Stijn, Lieke, Jasper, Joëy en Léon, van de Marketingopleiding aan de Hanzehogeschool Groningen, zullen onder leiding van docent-onderzoeker Tom, je vragen naar jouw mening over Bonen in de pot.

Welke verwachtingen

We willen te weten komen of mijn nieuwsbrief Bonen in de pot aan jouw verwachtingen voldoet. De vragen zijn erop gericht om jouw inzichten in Bonen in de pot te verzamelen. Het kost slechts een paar minuten van je tijd en zal ervoor zorgen dat je in de toekomst nog meer waarde en voordelen uit Bonen in de pot haalt. En, maak je geen zorgen, jouw gegevens worden strikt anoniem verwerkt.

Zodra de resultaten bekend zijn, zullen we ze delen in een toekomstige en wellicht een speciale uitgave van Bonen in de pot. Wij kunnen niet wachten om te ontdekken wat jij te zeggen hebt!