“Wie AI nu slim inzet, is de winnaar van morgen”

De afgelopen week was ik te gast bij het event “de impact van artificel intelligence op je organisatie” in het DOT in Groningen. Al luisterend naar de boeiende verhalen kwam bij mij de vraag op: ‘waar moet ik beginnen met AI?’

De urgentie wordt gevoeld, maar de razendsnelle veranderingen maken het lastig om het startpunt te bepalen. Mijn advies is om niet alleen het AI-landschap te verkennen via workshops of masterclasses, maar ga het vooral gewoon proberen, gewoon doen! Het begrijpen van de mogelijkheden vergt tijd. We staan nog aan het begin, dus pionieren is cruciaal. Neem de tijd om te experimenteren en te leren. Dit zal vroeg of laat beloond worden met nieuwe verbindingen en unieke merkervaringen, waarbij klantenservice, creativiteit en innovatie centraal staan. Wie AI nu slim inzet, is de winnaar van morgen.