Duizendpoot, een schaap met 5 poten, een kameleon met voelsprieten voor de belevingswereld van doelgroepen

Jan Boon Communicatie zoekt een duizendpoot, een schaap met 5 poten, een kameleon met voelsprieten voor de belevingswereld van doelgroepen. Je verwerkt aangeleverde content. Daarbij let je scherp op begrijpelijkheid, spelling, doelgroep gerichtheid en samenhang met andere content. Samen met je collega’s analyseer je statistieken, gebruikersonderzoeken en trends en denk je mee bij het inrichten van nieuwe digitale onderdelen, functionaliteiten en dienstverleningsprocessen.

Volop in ontwikkeling

Mijn opdrachtgever, een overheidsinstantie in de provincie Groningen, is een organisatie volop in (digitale) ontwikkeling. Inmiddels is het fundament op orde en zijn ze toe aan de volgende stap. Samen met jou willen ze het team Online en hun werkzaamheden verder vormgeven. Ben jij een proactieve, oplossingsgerichte specialist, die voelsprieten heeft voor de belevingswereld van hun doelgroepen?

Je bent een echte alleskunner

Je bezit strategisch inzicht en weet wat voor soort content het beste werkt voor jouw publiek. Je doet zoekwoordenonderzoek en hebt kennis van SEO; verder bezit je creatieve skills op het gebied van schrijven. En niet onbelangrijk, je hebt kennis van contentmarketingcommunicatie

Reageer!

Als je denkt goed bij deze organisatie te passen, laat het me weten. Vertel me welke HBO-opleiding je (al of niet) hebt afgerond en wat je daarvan meeneemt naar mijn opdrachtgever.

Wanneer je één van de skills niet hebt maar wel wilt ontwikkelen, nodig je uit om te solliciteren! Dus duik in je werkverleden en geef aan wat jij te bieden hebt.

Dus! Is dit een geschikte baan voor je, maar zie je geen 100 procent match, reageer dan toch en stuur je motivatiebrief met CV naar jan@janboon.com.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie, aarzel dan niet contact met me op te nemen.