Gezocht: ervaren en allround communicatieadviseur

Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een (zeer) ervaren en allround communicatieadviseur (24 uur, bij wederzijdse tevredenheid zullen ze het dienstverband na een jaar omzetten naar onbepaalde tijd).

Mijn opdrachtgever is een afvalenergiecentrale en wekt processtoom op voor industriële installaties, stadsverwarming voor woonwijken en milieuverantwoorde elektriciteit voor het openbare net. Als toonaangevende en innovatieve Europees leider in deze sector runnen ze meerdere afvalenergiecentrales in Duitsland, Nederland en Luxemburg.

Wat verwachten ze van jou?
Als sparringpartner geef je (strategisch) communicatieadvies aan directie, managers en afdelingen. Je stippelt de in- en externe communicatiestrategie uit voor de locatie Delfzijl. Je bedenkt en werkt communcatietrajecten uit voor projecten, evenementen en bijeenkomsten en je stuurt externe bureaus aan en begeleidt producties vanaf het begin tot en met de afronding. Je bent bedreven in het schrijven van nieuwsbrieven, artikelen, brochures, advertenties en teksten voor intranet, internet en social media. Je speelt je communicatieve belangrijke rol met verve mee in het lopende proces van organisatieverandering.

Als woordvoerder ben je het eerste aanspreekpunt voor de media, je schrijft persberichten, stelt je proactief en open op en hebt goede contacten met journalisten. Je kent de waarde van social media en weet deze gericht en efficiënt in te zetten om mijn opdrachtgever te positioneren.

Uiteraard onderschrijf je de bedrijfsstrategie en spreken thema’s als duurzaamheid, energietransitie, recycling, techniek, industriële processen en innovatie je in het bijzonder aan.

Heb ik je interesse gewekt? Stuur zo snel mogelijk je CV en motivatie naar jan@janboon.com.

Of ken je iemand die op zoek is, en denk je dat hij of zij geïnteresseerd is en in aanmerkingen kan komen, aarzel niet om het mij, hem of haar te laten weten!