GEZOCHT

Gezocht: ervaren senior communicatieadviseur (32–36 uur) voor een gemeente in de provincie Groningen en voor een zorginstelling een senior allround marketing- en communicatieadviseur.

  • Ervaren allround communicatieadviseur

Jan Boon Communicatie is voor een gemeente in de provincie Groningen op zoek naar een ervaren allround senior communicatieadviseur (32–36 uur).

Je bent een communicatieprofessional met liefde voor het vak; je bent maatschappelijk betrokken en je begrijpt de politieke omgeving waarin ze werken; je hebt ervaring met het adviseren van bestuurders, management en collega’s; je hebt oog voor kleine details en tegelijkertijd zie je het grote geheel ook nog; je hebt een nuchtere mentaliteit.

Mijn opdrachtgever is een gemeente met een veelheid aan (unieke) opgaven en projecten. Het is dan ook een veelzijdige functie binnen een leuk team, met een hoop vrijheid en verantwoordelijkheid.

Direct solliciteren?

Jan Boon Communicatie ontvang graag jouw CV en motivatiebrief via jan@janboon.com.

  • Senior allround marketing- en communicatieadviseur

Jan Boon Communicatie is voor een zorginstelling zoek naar een ervaren allround senior marketing- en communicatieadviseur.

Je bent van alle (marketingcommunicatie) markten thuis en hebt wellicht ervaring op gedaan met positionering. Je denkt en werkt graag “out-of-the-box”. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid.

Mijn opdrachtgever is onlangs van start gegaan met een positioneringstraject, waarna de uitdagende opdracht er ligt om deze goed te implementeren. Een mooi moment om in te stappen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen bij mijn opdrachtgever.

Direct solliciteren?

Interesse of wil je meer weten over deze uitdagende functie: laat het me weten en stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar jan@janboon.com