Senior Communicatieadviseur

Jan Boon Communicatie is voor een opdrachtgever op zoek naar een senior (allround) communicatieadviseur. Samen met je collega communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid. Je geeft advies over vraagstukken op het gebied van communicatie en vertaalt dit naar concrete middelen. Jij vindt het leuk om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en loopt warm van de combinatie van strategie en uitvoerende communicatiewerkzaamheden. 

Mijn opdrachtgever is onlangs van start gegaan met een positioneringstraject, waarna de uitdagende opdracht er ligt om deze goed te implementeren. Een mooi moment om in te stappen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen bij mijn opdrachtgever.

Interesse of wil je meer weten over deze uitdagende functie: laat het me weten en stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar jan@janboon.com.