USG en Logeion

Interim- en adviesbureau USG Marketing & Communications en beroepsorganisatie Logeion bundelen hun krachten in een samenwerkingsovereenkomst die de huidige en toekomstige generatie communicatie- en marketingprofessionals nog beter moet voorzien van kennis, innovatie en ontwikkelingen binnen het vak. In deze samenwerking staan kennisoverdracht, innovatie en ontwikkeling centraal. Gezamenlijk willen zij met name jonge en startende marketing- en communicatieprofessionals helpen om meer verdieping te geven aan hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij klaar zijn voor hun eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Centrum voor Strategische Communicatie Daarnaast sluit USG Marketing & Communications zich aan bij het Centrum voor Strategische Communicatie, een niet-fysiek instituut die de verbinding tussen de communicatiewetenschap en -praktijk aanjaagt. Het interim- en adviesbureau wil hiermee een belangrijke rol spelen bij het inspireren van haar medewerkers. Logeion heeft in de 75 jaar dat ze actief zijn, een stabiel platform opgebouwd voor kennis binnen de communicatiesector. De gedeelde liefde voor het vak is een belangrijke drijfveer voor de