Vacature: ervaren marketingadviseur

Jan Boon Communicatie is voor een opdrachtgever op zoek naar een ervaren marketingadviseur. Je bent een coördinator, maar vooral inspirator en als klantverantwoordelijke, de spin in het web. Je wordt ondersteund door jouw ervaring binnen de marketingcommunicatiebranche en je kent de gang van zaken binnen de bureauwereld. Je instelling en mentaliteit is doorslaggevend. Je bent tussen de 28 en 40,  representatief, een innemende persoonlijkheid en hebt affectie met online/digital marketing. Nieuwsgierig en meer weten? Mail jan@janboon.com.

Jouw rol

Je bent een coördinator, maar vooral inspirator en als klantverantwoordelijke, de spin in het web. Je koppelt jouw visie aan de uitdagingen die we samen hebben en bent de dagelijkse steun en toeverlaat voor onze opdrachtgevers. Klanten zien steeds weer uit naar jouw komst; je kunt je visie en energie kwijt. Je wordt ondersteund door jouw ervaring binnen de marketingcommunicatiebranche en je kent de gang van zaken binnen de bureauwereld. Je maakt en beheert projectplannen, bewaakt budgetten en administreert. Je weet als geen ander: het effect van een geweldig idee, een briljante strategie staat of valt bij de minutieuze uitvoering. 

Dat was de inhoudelijke kant

Wat zwaarder telt, is het DNA van het bureau. De inhoudelijkheid c.q. zingeving van de dingen waar ze mee bezig zijn, dat geeft hen veel energie. De synergie van het team waarmee je steeds de dag begint en projecten doet, de persoonlijke groei, het perspectief dat ze je bieden. Je instelling en mentaliteit is doorslaggevend. Veel antwoorden vind je in het manifest op onze site. Ook hets DNA waar we sinds 1987 zuinig op zijn.

Jij hebt en bent

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring binnen de marketingcommunicatie branche, als projectmanager of als marketingcommunicatieadviseur, liefst aan bureauzijde.
 • Je kent de processen binnen de bureauwereld.
 • Je beschikt over HBO/academisch werk- en denkniveau, een afgeronde, relevante marketing- en/of communicatie opleiding.
 • Je bent gewend te werken met uitdagende A-klanten en complexe projecten.
 • Je bent overtuigend.
 • Je kent de mogelijkheden van het huidige medialandschap.
 • Je bent taalvaardig en schrijft foutloos.
 • Je bent daadkrachtig, proactief, sterk in organisatie en je kunt prima zelfstandig werken, maar tegelijkertijd een teamplayer.
 • Je deinst niet terug voor een flinke workload.
 • Je bent communicatief vaardig en representatief.
 • Je kunt tegen onze 24/7 mentaliteit waarin we klaar staan voor onze opdrachtgevers!
 • Je bent taalvaardig (Nederlands, Duits en Engels).
 • Je kunt tegen onze 24/7 mentaliteit waarin we klaar staan voor onze opdrachtgevers!
 • Je bent tussen de 28 en 40,  
 • Je bent representatief,
 • Je bent een innemende persoonlijkheid en
 • Je hebt affectie met online/digital marketing.

Nieuwsgierig?

Voor het geval je vrijblijvend en strikt vertrouwelijk meer wilt weten nodigen we je graag uit om eens van gedachten en visie te wisselen. Je kunt wat data waarop je dat zou willen mailen, even bellen mag ook: 06 11 86020 01 of jan@janboon.com. ffff

De inhoudelijkheid c.q. zingeving van de dingen waar ze mee bezig zijn, dat geeft hen veel energie. Je instelling en mentaliteit is doorslaggevend. Nieuwsgierig en meer weten? Mail jan@janboon.com.