Marketingbureau Tomorrowmen lanceert startup AMAZIN

Het Groningse digitale marketingbureau Tomorrowmen heeft een nieuw label in de markt gezet dat zich volledig richt op marketingactiviteiten via e-commerce gigant Amazon. Tomorrowmen is al langere tijd succesvol in het realiseren van omzet voor haar klanten via zogeheten marketplaces. Het nieuwe label AMAZIN focust zich als één van de eerste Nederlandse bedrijven volledig op het realiseren van verkopen voor e-commerce bedrijven via Amazon. 

“Door onze marketplace dienstverlening in een los bedrijf te positioneren zijn we in staat om met meer focus de markt te bedienen,” zegt  oprichter Yorick Voorthuijzen. “We zien dat veel Nederlandse adverteerders er moeilijk in slagen om marketplaces marketing een succesvol onderdeel van de business te maken terwijl dit door de juiste inzet van techniek, content en advertising heel goed mogelijk is.” Amazon is het grootste e-commerce portaal ter wereld.

Meer nieuws in Bonen in de pot.