Verbazingen en verwonderingen

Een mooie week van verbazingen en verwonderingen. De presentative van de Apple Vision Pro. Op een avond in de afgelopen week zag ik in de talkshow van Humberto Tan tot mijn verwondering een presentatie van de Apple Vision Pro. De Apple Vison Pro, de lang verwachte virtuele bril van Apple, het techbedrijf achter de iPhone en de MacBook. De VisionPro is nog maar de eerste versie van een totaal nieuwe productcategorie, net zoals de mobiele telefoon in 1999. We betreden een compleet nieuwe dimensie waarin we volledig worden meegesleept in een digitale wereld, en dit is nog maar het begin. Een zorgwekkende toekomst of een game-changer? En dan de wijze waarop Omtzigt communiceert als ‘onhandig’ wordt gekwalificeerd. Volgens universitair hoofddocent politieke communicatie Mariken van der Velden van de Vrije Universiteit is een formatieproces en ook de samenwerking na het formatieproces gebaat bij vertrouwen. “Er op zo’n manier uitstappen zet geen goede verhoudingen voor de komende jaren.” De communicatie via Whatsapp noemt Van der Velden ‘niet zo bijzonder chique’.

Bonen in de potcast?

Wat zou jij er van vinden om Bonen in de pot voortaan ook te kunnen beluisteren? Bonen in de potcast (mer dank aan Marcel van Dijk!). Laat het me weten:jan@janboon.com.

Dit en nog veel meer is te lezen in de editie van Bonen in de pot van maandag 12 februari.