Durf jij het aan?

Durf jij het aan?

Dit is jouw uitdaging! Zet jouw volgende stap in je loopbaan, jouw toekomst begint hier!

Jan Boon Communicatie is op zoek naar een sprankelende communicatieadviseur voor een dynamische gemeente in de prachtige provincie Groningen. Ben jij een ervaren professional met een passie voor communicatie? Sta jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Jouw communicatievaardigheden zijn je handelsmerk, en je staat te popelen om je persoonlijke stempel te drukken.

Jouw toekomstige uitdaging

Als communicatieadviseur ga je verder dan alleen woorden. Jouw bewezen staat van dienst in de wereld van communicatie is een baken van succes. Je hebt een tastbare impact achtergelaten, gekenmerkt door je unieke signatuur. Naast je communicatie-expertise ben je vertrouwd met participatie, een cruciale factor in ons werk. Met een proactieve houding en politiek inzicht navigeer je door de uitdagingen van ons vakgebied. Je begrijpt wat er speelt en hebt je dossiers feilloos onder controle.

Je werkt zij aan zij met je collega’s om betekenis te geven aan de fundamenten van het coalitieakkoord. Je hebt een scherp beeld van wie de stakeholders zijn. Voor een naadloze uitvoering stippel je een doordachte communicatiestrategie uit en je staat de bestuurders met advies bij. Je bent geen onbekende als het gaat om woordvoering en media.

Jouw tijd om te schitteren

Je hebt bewezen dat je naadloos kunt schakelen tussen strategisch en tactisch denken. Jij ziet uitdagingen als kansen en weet je weg te vinden onder druk. Crisiscommunicatie is voor jou een bekend terrein, getuige je ervaring als adviseur binnen een overheidsorganisatie, bij voorkeur binnen een gemeente.

Interesse gewekt?

Jij staat op het punt om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Deze uitdaging is jouw kans om jezelf te laten zien. Aarzel niet om contact met me op te nemen voor meer informatie.

Solliciteren? Jouw tijd is nu!

Jan Boon Communicatie waardeert jouw interesse enorm. Grijp deze kans om jouw enthousiasme voor deze functie te tonen. Reageer vóór 2 september per e-mail of met een creatieve touch. Zorg ervoor dat je jouw actuele CV toevoegt. Stuur je sollicitatie naar jan@janboon.com. Ik kan niet wachten om je reactie te ontvangen!

Jouw toekomst begint hier

Laten we samen ontdekken hoe jij deze rol kunt vervullen.