Gezocht!

Voor een communicatiebureau actief in de publieke sector zoek ik een medior communicatieadviseur. En voor een gemeentelijke overheid in de provincie Groningen zoek ik kandidaten voor een adviseur Digitale Dienstverlening.

Reageer!

Als je denkt goed bij één van deze functies te passen, laat het me weten. Vertel me welke HBO-opleiding je (al of niet) hebt afgerond en wat je daarvan meeneemt naar mijn opdrachtgever. Wanneer je één van de skills niet hebt maar wel wilt ontwikkelen, nodig ik je uit om te solliciteren! Duik in je werkverleden en geef aan wat jij te bieden hebt.

Dus!

Is dit een geschikte baan voor je, maar zie je geen 100 procent match, reageer dan toch en stuur je motivatiebrief met CV naar jan@janboon.com.

Wil je meer weten over deze uitdagende functies, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Meer informatie en achtergronden over deze functie vind je op mijn website.

En, o ja, mocht je iemand weten die past bij deze functie, laat het hem/haar weten!