Gezocht!

Jan Boon Communicatie zoekt kandidaten voor twee interessante functies:

Adviseur Digitale Dienstverlening (36 uur)

Je analyseer je onlinegedrag via bijvoorbeeld statistieken en usability testing om daarmee de digitale dienstverlening te verbeteren. Als verbindende factor adviseer je proactief de organisatie, het management en vakafdelingen over de inzet van onlinekanalen. Je kan hiervoor diverse digitale technieken inzetten, zoals verschillende contenttypen, webformulieren, authenticatie en koppelingen met applicaties.

Wat breng je mee

Door jouw analytische, kritische en nauwkeurige houding is project- en taakmanagement geen enkel probleem. Bijkomende ad hoc spoedklussen brengen jou niet van je stuk, ze geven energie. Voor de aard van de werkzaamheden is oog voor detail noodzakelijk, maar je kan snel schakelen naar het grote geheel. Door jouw nieuwsgierige houding en probleemoplossend vermogen weet jij goed te luisteren naar de vraag achter de vraag. Anderen zien jou als verantwoordelijk, positief, proactief en niet onbelangrijk: je hebt humor.

Duizendpoot, een schaap met 5 poten, een kameleon: contentspecialist (36 uur)

Je verwerkt aangeleverde content. Daarbij let je scherp op begrijpelijkheid, spelling, doelgroep gerichtheid en samenhang met andere content. Samen met je collega’s analyseer je statistieken, gebruikersonderzoeken en trends en denk je mee bij het inrichten van nieuwe digitale onderdelen, functionaliteiten en dienstverleningsprocessen.

Je bent een echte alleskunner

Je bezit strategisch inzicht en weet wat voor soort content het beste werkt voor jouw publiek. Je doet zoekwoordenonderzoek en hebt kennis van SEO; verder bezit je creatieve skills op het gebied van schrijven. En niet onbelangrijk, je hebt kennis van contentmarketingcommunicatie.

Mijn opdrachtgever

is een overheidsinstantie in de provincie Groningen, een organisatie volop in (digitale) ontwikkeling. Inmiddels is het fundament op orde en zijn ze toe aan de volgende stap. Samen met jou willen ze het team Online en hun werkzaamheden verder vormgeven.

Reageer!

Als je denkt goed bij deze functie te passen, laat het me weten. Vertel me welke HBO-opleiding je (al of niet) hebt afgerond en wat je daarvan meeneemt naar mijn opdrachtgever.

Wanneer je één van de skills niet hebt maar wel wilt ontwikkelen, nodig ik je uit om te solliciteren! Dus duik in je werkverleden en geef aan wat jij te bieden hebt.

Dus!

Is dit een geschikte baan voor je, maar zie je geen 100 procent match, reageer dan toch en stuur je motivatiebrief met CV naar jan@janboon.com.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie, aarzel dan niet contact met me op te nemen. Meer informatie en achtergronden over deze beide functies vind je op mijn website.

En, o ja, mocht je iemand weten die past bij deze functie, laat het hem/haar weten!