Inhaker der inhakers

De grappigste 1 april grappen van 2022. Jazeker, humor werkt. Altijd. Er verschijnt altijd wel een aantal hoogst opmerkelijke persberichten in de redactiemailbox, maar richting dé datum lezen we toch wel twee keer voordat we iets aannemen.

Hoe zat het dit jaar?

Je kunt trouwen in een echte ANWB-outfit, Lidl veilt als eerste supermarkt merchandised NFT’s, Kanzi-appels introduceert VaKanziTours, Dr Oetker lanceert een Fischstäbchenpizza, het beeld op de Koemarkt in Purmerend wordt gehalveerd, Geberit lanceert een kontfiguurator-app, de gemeente Zuidplas komt met trashcoins, op Texel kun je een 17de eeuws kanon ophalen, Dyson heeft een koptelefoon die stadsvervuiling filtert. En, oh ja: er is een curlingsteen uit de steentijd opgegraven. En dan de Beemster Graskaas, met echte stukjes gras, wat dacht je van de pizza-bitterbal …. of anders neem je een punt Visstickpizza. Kampen viert kerst in april. De overheid introduceert flitspalen op fietspaden, en lang douchen zit er niet meer in: de waterdruk neemt na tien minuten af, en heb je al gehoord van de wereldprimeur: er komt een zwembad voor Jerseykoeien. En hele mooie vind ik: vanaf 1 april repareert ThePhoneLab ook jouw vibrator!