Marketing professional

Jan Boon Communicatie zoekt voor een opdrachtgever, een communicatieadviesbureau, een marketing professional. Het gaat om een marketing job waarbij je heel actief meehelpt hun klanten helemaal blij en gelukkig te maken. Je bent jong, maar hebt al ervaring bij een bureau, bedrijf of organisatie opgedaan.

Je assisteert de senior marketeers, bereidt agenda’s, presentaties en campagne sessies voor. Je doet (mee aan) concurrentie onderzoeken en je bent niet bang om je mond open te doen als je aanvullende suggesties hebt om processen nog vloeiender te laten lopen. Je plant freelancers in, bewaakt deadlines en hebt contact met film- en productiebedrijven. Je bent daarbij goed in Nederlandse taal en als je je prima kunt redden in het Engels is dat helemaal fijn. Je wordt volop ingezet op online campagnes, dus digital marketing is geen blinde vlek voor je. Doelgroepen, targeting, retargeting, de complete mikmak is je niet vreemd! Je werkt in een klein compact team met een heel fijne, ongedwongen en collegiale sfeer. Waarbij je alle kansen hebt om lekker door te groeien als marketing professional en als persoon. 

Eenmaal lekker aan het werk begrijp je ook waarom het bureau zoveel talenten heeft voortgebracht; je voelt elke dag opnieuw de broeikas van ideeën, dwarsdenkerij en authenticiteit. Je werkt meestal vanuit hun mooie en gezellige hoofdkantoor in Groningen, maar soms ook in hun inspirerende locatie in de bossen van Noord-Drenthe. 

Je vindt het de hoogste tijd voor actie in de taxi en dus voor een omgeving waar je dwars door het plafond kunt groeien! Dat kan dus bij dit bureau! Geïnteresseerd in De Baan waarvan je niet eens merkt dat het een baan is? Schrijf een boeiend mailtje aan jan@janboon.com!