2020 – 2021

De laatste edities van Bonen in de pot en Bonen Weken van 2020 zijn verschenen. Ik ga even in een kleine ‘lock down’. De eerst volgende Bonen in de port verschijnt medio januari en eerst volgende Bonen Weken verschijnt eind januari.

Ik wens iedereen gezellig en een vuurwerkloze jaarwisseling. Voor 2021: ik wens dat wensen uitkomen en dat we dat mogen beleven in volle gezondheid en op minder dan 11/2 meter!

2020 is een heel bijzonder Neemde voorspellingen voor dit jaar er maareens bij. De zal je niet verbazen dat 2020 anders was dan we in december vorig jaar dachten. De anders. En de meeste ontwikkelingen gaan harder dan gedacht. En omdat we nog steeds thuis werken, is het wel relevant om de ogen wagenwijd open te houden en te voorkomen dat de trends ons rechts en links inhalen en je tegen de zomer als we weer ‘naar buiten’ mogen, wakker wordt in een andere wereld.