Merkwaardige week

We kijken terug op een merkwaardige week: het was 7 september officieel de warmste dag in september ooit gemeten, ongeveer elfduizend deelnemers aan de marathon van Mexico-Stad zijn betrapt op valsspelen en twee bouwvakkers hebben een klein deel van de Chinese Muur beschadigd.

In ons vakgebied was het even eens een opmerkelijke week: er is anderhalf jaar lang in het diepste geheim aan gewerkt: T-Mobile en Tele2 – twee brands met een positie om ‘u’ tegen te zeggen – gaan in Nederland per direct verder als één nieuw merk: Odido.

Ondernemer Jamal Ali van de gelijknamige supermarkt Odido kan er niet om lachen: als hij nu op Google zoekt op Odido, al sinds jaar en dag de naam van zijn in Enschede gevestigde Poolse super, vindt hij alleen maar advertenties voor het telecombedrijf.