Vakantie

Het peloton raast door Frankrijk en op het allerhoogste niveau is voor sommigen alleen al aanklampen het hoogst haalbare. De voorrondes bij Wimbledon zijn al in volle gang en ook start het WK damesvoetbal binnenkort. Maar ja, je staat wellicht aan de vooravond van een mooie vakantie. Wat doet een vakantie eigenlijk met je. Dat en meer in deze zomereditie van Bonen in de pot.

Opmerkelijk en opvallend

Opmerkelijk en opvallend vind ik, voornamelijk bij overheden, het grote aantal vacatures. Zouden deze overheden niet in de gaten hebben dat de vakanties voor de deur staan en dat de sluitingsdata en kennismakingsmomenten juist in de vakanties van de kandidaten vallen? Curieus, maar ik wel vaker gedacht dat overheden in het algemeen (en de politiek) een beetje maatschappij en wereldvreemd zijn.