COMPOD, dé communicatiepodcast

SRM en Babbage Company lanceren COMPOD, dé communicatiepodcast

Er gebeurt veel in het communicatievak en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. Daarom lanceren SRM Opleidingen & Babbage Company een gloednieuwe podcast: COMPOD, de communicatiepodcast. Elke derde dinsdag van de maand nemen Maarten Nijboer (directeur SRM Opleidingen) en Monique van Vliet (managing Partner Babbage Company) je mee in de wereld van communicatie, aan de hand van een thema en met een wisselende gast!

Crisiscommunicatie centraal in eerste aflevering

De eerste aflevering staat in het teken van crisiscommunicatie. Maarten, Monique en gast Bart Visser gaan het proberen met de waarheid. Bart heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vak bij verschillende overheidsinstanties en weet als geen ander over crisiscommunicatie te vertellen. Kan je bijvoorbeeld 100% transparant zijn? Of is het beter om radicaal openhartig en eerlijk te zijn? Wat is het verschil en hoe doe je dat dan? Dat én meer hoor je in de eerste aflevering van COMPOD.

Luister mee naar COMPOD

COMPOD is te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify, Apple Podcast en op www.compod.nl. Elke derde dinsdag van de maand verschijnt een nieuwe aflevering met elke keer een ander communicatieonderwerp. De eerste aflevering is hier te beluisteren.