Marketing & PR officer gezocht

Jan Boon Communicatie zoekt voor een opdrachtgever in Groningen een Marketing & PR officer

Ben jij de Marketing en PR officer die al je opgedane kennis en kunde gebruikt om de missie van mijn opdrachtgever met een zo groot mogelijk publiek te delen? Je bent onderdeel van het marketing- en communicatieteam, dat alle marketingcommunicatie voor de zes verschillende merken in vier verschillende landen verzorgt.

Je houdt je bezig met het opstellen van de PR-strategie, het onderhouden van relaties met de pers en mediapartners, het initiëren, opzetten en onderhouden van partnerschappen en met het verbeteren van referral marketing.

Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een commercieel bedrijf, en/of een achtergrond in de journalistiek. Je weet je uitstekend uit te drukken in het Nederlands en het Engels (de voertaal), zowel in taal als schrift. Je bent een goede netwerker en je haalt veel plezier uit het leggen van nieuwe contacten. Het is een pré als je kennis hebt van de IT-branche. Graag ontvang ik je sollicitatie zo spoedig mogelijk. Meer weten en solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar jan@janboon.com.