De week van

Wat mij betreft was het de week van de mondkapjes en van Diederik Gommers. De besluit voor een landelijk mondkapjesadvies is een ‘gigantische politieke druk’. Met name de burgemeesters van de drie grote steden en Kamerfracties voeren die druk en verder op. Op dinsdag, in de namiddag, kon het kabinet niet anders dan zwichten: de draai moest draai gemaakt.

Gommers over overleg Famke Louise: ‘Samen nagedacht over bereiken jeugd’

Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en vlogger en zangeres Famke Louise hebben samen gesproken over hoe ze jongeren beter kunnen om het coronavirus te bestrijden. Hij heeft de ontmoeting ervaren als ‘ontzettend leuk’. Gommers liet Famke Louise in het tv-programma Jinek voor zich opnemen. Famke Louise zat daar in de actie op social media #ikdoenietmeermee.