Hooghoudt wil Amerika veroveren met ‘Genever’ en met een fraaie promo

Hooghoudt gaat voor het eerst in zijn 132-jarig bestaan de Amerikaanse markt op met zijn befaamde jenever. Voor de VS omgedoopt tot Genever. Het Groningse familiebedrijf heeft al een verleden in Amerika met de verkoop van wodka, maar dat avontuur is een stille dood gestorven. Van de Genever-expeditie heeft Hooghoudt veel meer verwachting. “De eerste duizenden flessen jenever zijn al verscheept naar Amerika”, zegt directeur Arno Donkersloot.

Het idee is dat we de film een introductie geven op jenever, het merk Hooghoudt en onze belangrijkste producten ontmoetten (bekijk de hele promo maar laat zelfs op bij 2.52 en verder). Dit alles op de Hooghoudt manier: nuchter Gronings, ondernemend, persoonlijk, het mag beste een beetje schuren, niet te serieus nemen maar je product wel.”

Meer lees je in Bonen in de pot van deze week.