Ervaren communicatiestrateeg

Jan Boon Communicatie is voor een communicatiebureau in de provincie Groningen op zoek naar een ervaren communicatiestrateeg! Je houdt graag de touwtjes in handen en je gaat steevast voor de winst. Het bureau staat voor strategie & design voor MKB, overheid en onderwijs. Ze ontwikkelen hun merkstrategie, visuele merkidentiteit én realiseren media. Met continu communicatiemanagement zetten ze kansen om in resultaten. Je hebt een afgeronde WO-opleiding Communicatiekunde (of soortgelijk) en hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de bureauwereld. Je voelt je energiek in een commercieel werkveld en hebt ervaring met accountwerk, pitches en aanbestedingen. Startpunt is dat je blij wordt van het verbeteren van opdrachtgevers.

Het bureau

Het is een geweldig en zeer enthousiast team! Informeel, open, creatief, prestatiesgericht. Afwisselende opdrachtgevers in MKB, overheid en onderwijs.

Jij bent

Een inspirerende en enthousiaste collega, een motivator, analytisch, inspirerend, commercieel, accuraat, nuchter, een doelgerichte aanpakker, adviseur, een creatief schrijver, het  ‘doe-ik-even’ type, een sparringpartner.

Sollicitaties

  • Je CV en motivatie kun je je richten tot Jan Boon Communicatie :jan@janboon.com.
  • Heb je vragen? Je mag altijd even bellen: 06 11 86 20 01.