Ervaren en allround communicatieprofessional

Jan Boon Communicatie is voor een organisatie in de provincie Groningen op zoekt naar een ervaren en allround communicatieprofessional. Je werkt binnen een jong en ambitieus team. Je bent sparringpartner voor de directie en accountmanagers bij hun klant- en marktvraagstukken en werkt nauw samen met de CEO. In deze rol ben je verantwoordelijk  voor onze corporate communicatie activiteiten  als issue-, stakeholder- en reputatiemanagement en je bent het eerste aanspreekpunt voor de pers. Ook informeer, verbind en activeer je collega’s via interne communicatie. Ik zoek iemand met strategisch inzicht en een ‘hands on’ mentaliteit. Je hebt een brede achtergrond als corporate communicatieprofessional en hebt ervaring en affiniteit met in- en externe communicatie & PR zodat je ook op die gebieden een rol kan spelen als de situatie daarom vraagt. Werken als communicatieprofessional bij deze organisatie betekent werken in een organisatie met korte lijnen en zowel top-down als bottom-up. De organisatie wordt gekenmerkt door de kernwaarden ondernemerschap, passie & trots, lerend vermogen, ondersteunend samenwerken en professionaliteit. De werksfeer kan getypeerd worden als prettig informeel. Stuur je CV en motivatie naar jan@janboon.com; voor meer informatie kun je me bellen op 06 11 86 20 01.