Bonen Weken

Bonen Weken is een uitgave van Jan Boon Communicatie en verschijnt eens in de vier weken. Bonen Weken informeert je over de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak in relatie tot ondernemen. Het zijn interessante wetenswaardigheden die me op het gebied van communicatie, marketing en ondernemen zijn opgevallen en we vertrouwen er op dat het ook jou zal interesseren; een soort issuemanagement voor marketing communicatie zal ik maar zeggen.

Ik ben benieuwd naar je reactie en nodig je dan ook uit me feedback te geven. Heb je aanvullingen van suggesties? Laat het me weten!

Bonen weken

wil zo veel zeggen als ‘stellig op iets rekenen en daarnaar maatregelen nemen’ en is bedoeld voor ondernemingen en organisaties in het midden- en kleinbedrijf om het management te attenderen op het belang van communicatie en reputatie van hun onderneming.

Daarnaast geeft Jan Boon Communicatie Bonen in de pot en Bonen Doppen uit. Bonen in de pot informeert communicatieprofessionals over de ontwikkelingen in het communicatievak. Bonen Doppen is een onregelmatig verschijnende column.

U kunt de edities van Bonen weken lezen op www.bonenweken.nl.

Volg Bonen Weken ook op Twitter @bonenweken.

Een ander attenderen op Bonen Weken? Aanmelden is heel simpel: klik hier!