Bonen Weken

Bonen Weken was een uitgave van Jan Boon Communicatie en verscheen eens in de vier weken. Bonen Weken ging over de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievak in relatie tot ondernemen.

De laatste editie van Bonen Weken verscheen op 4 april. Met ingang van 1 april, en da’s geen grap, ben ik gestart met het langzaam afbouwen van mijn activiteiten en mijn ondernemerswerkzaamheden.

Om toch op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het marketing- en communicatievakgebied ontvang je voortaan Bonen in de pot. Bonen in de pot is ook een uitgave van Jan Boon Communicatie. In principe verschijnt Bonen in de pot iedere maandagochtend. Mocht na het (meerdere malen) lezen toch niet geïnteresseerd blijven, kun je je zelf uitschrijven. Onderaan de nieuwsbrief is die mogelijkheid. Natuurlijk hoop ik en vertrouw ik er op dat je de trouwe lezer blijft.

Bonen weken

wil zo veel zeggen als ‘stellig op iets rekenen en later maatregelen nemen’ en is bedoeld voor ondernemingen en organisaties in het midden- en kleinbedrijf om het management te attenderen op het belang van communicatie en reputatie van hun onderneming.

Daarnaast geeft Jan Boon Communicatie Bonen in de pot en Bonen Doppen uit. Bonen in de pot over de ontwikkelingen in het communicatievak. Bonen Doppen is een onregelmatige column.