Jan Boon Communicatie

brengt mensen samen


Jan Boon Communicatie
Jan Boon Communicatie

Nicolaas Beetsstr. 22
9636 GJ ZUIDBROEK

0598 850 556
06 11 86 20 01

Facebook LinkedIn Twitter Wordpress

Bonen doppen Bonen in de pot Bonen weken
Vraag Aanbod Meld je aan voor de nieuwsbrief

Links

www.janboon.wordpress.com

Voor het laatste nieuws over de activiteiten van Jan Boon Communicatie.

www.bonenindepot.nl

Bonen in de pot informeert u over ontwikkelingen in het communicatievak, interessante communicatie vacatures en andere wetenswaardigheden die me op het gebied van communicatie zijn opgevallen of waarvan ik vermoed dat het ook u zal interesseren; een soort issuemanagement voor het communicatievak zal ik maar zeggen.

www.bonendoppen.nl

Bonen Doppen is een onregelmatig verschijnende column over ontwikkelingen in het communicatievak. In Bonen Doppen beschrijf ik de marketing-, communicatie- en reclamebewegingen in Noord-Nederland en is een onafhankelijke, signalerende en af en toe genadeloze column.

www.bonenweken.nl

Bonen weken informeert u over de ontwikkelingen in het communicatiewereld in relatie tot ondernemen. Het zijn interessante wetenswaardigheden die me op het gebied van communicatie en ondernemen zijn opgevallen of waarvan ik vermoed dat het ook u zal interesseren; een soort issuemanagement voor het communicatie en ondernemerschap zal ik maar zeggen.

www.noorderperssocieteit.nl

De Noorder Pers Sociëteit is een platform voor journalisten, woordvoerders van bedrijven, organisaties en instellingen en voor mensen die vanuit hun vakgebied geïnteresseerd zijn in de communicatie tussen deze groepen.

www.communicatieonline.nl

de digitale versie van het communicatievakblad “Communicatie”. De Website en vakblad voor communicatieprofessionals

www.communicatieonline.nl/commbat

Via CommBat kunnen communicatieprofessionals, studenten, docenten en het bedrijfsleven op een constructieve manier blijven investeren in de professionalisering van het communi­catievak.

www.logeion.nl

Logeion is dé beroepsvereniging voor communicatie en onmisbaar voor het vak en de ontwikkeling van de communicatieprofessional.

www.nvpr.nl

De NVPR, de noordelijke voorlichters en PR-functionarissen, verenigt mensen die in Noord-Nederland het communicatievak in de praktijk uitoefenen.

www.communicatiecoach.com

De website over communicatie en marketing.

links