Jan Boon Communicatie

brengt mensen samen


Jan Boon Communicatie
Jan Boon Communicatie

Nicolaas Beetsstr. 22
9636 GJ ZUIDBROEK

0598 850 556
06 11 86 20 01

Facebook LinkedIn Twitter Wordpress

Bonen doppen Bonen in de pot Bonen weken
Vraag Aanbod Meld je aan voor de nieuwsbrief

Coachen

Jan Boon

Na ruim dertig jaar gewerkt te hebben op vrijwel alle werkvelden van communicatie maakte ik eind 2009 de overstap naar het bemiddelen van en het begeleiden van communicatie- professionals. Voor mij betekende deze stap dat ik intensiever met het vak in aanraking ben gekomen. Door het coachen, trainen, begeleiden en talenten scouten staan alle facetten van de communicatie professional centraal in mijn dagelijkse werk als matchmaker.

Als coach leef ik me in in jouw situatie. Wat is het specifieke probleem bij jou, wat moet er uiteindelijk worden bereikt en welke knelpunten zijn er?

Naast ruim dertig jaar communicatie-ervaring neem ik levens- en werkervaring als een belangrijke vereiste voor mijn rol als coach mee. Standaardoplossingen werken zelden als het om menselijke kwesties gaat. Het beeld dat ik als coach van jouw functioneren heb, moet overeen komen met de manier waarop jij je eigen functioneren ziet. Pas daarna kan ik samen met jou ontdekken wat de mogelijkheden tot verbetering of verandering kunnen zijn en samen ontdekken hoe je die toekomstverwachtingen op jouw eigen manier het beste kan realiseren.

Samen verantwoordelijk voor jouw toekomst. Het gaat om een heel open manier van de ander benaderen, niet direct kritisch, maar geïnteresseerd. Door veel te vragen laat ik jezelf bewust worden van de manier waarop jij je werk doet. Een gezamenlijk beeld van de situatie laten ontstaan is het eerste echte resultaat van coachen.

De nadruk bij coachen ligt niet zozeer op het zo snel mogelijk en zo volledig mogelijk uit de wereld helpen van het probleem. Het resultaat van coachen is vaak niet meer dan een bijdrage aan een prestatieverbetering, die in de periode erna tot stand moet komen.

Mijn visie op coachen sluit aan bij mijn overtuiging dat de mens voortdurend in ontwikkeling is. Je hele leven zoek je, steeds opnieuw, naar de balans tussen wie jij bent, je passie en de wereld om jou heen. Wat ik doe is jou uitdagen en begeleiden om je eigen oplossingen te vinden en toe te passen in je dagelijks leven. Op deze pagina krijg je een indruk hoe ik werk.

tag cloud