Jan Boon Communicatie

brengt mensen samen


Jan Boon Communicatie
Jan Boon Communicatie

Nicolaas Beetsstr. 22
9636 GJ ZUIDBROEK

0598 850 556
06 11 86 20 01

Facebook LinkedIn Twitter Wordpress

Bonen doppen Bonen in de pot Bonen weken
Vraag Aanbod Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bonen doppen

In alle bescheidenheid; veel mensen kennen me en ja... ik ken andersom ook veel mensen. Soms van gezicht, soms van naam! Een groot netwerk heet dat. Dat komt natuurlijk door de tijd waarin ik bij Gasunie vele bijeenkomsten en evenementen organiseerde en bezoek ik ook nu veel netwerkbijeenkomsten. "De man met die gesoigneerde snor" denkt u waarschijnlijk, of "die man, vriendelijk glimlachend met goed glas in de hand". Beide kwalificaties die ik ooit over mezelf las, kloppen. Maar vergis u niet, want er zit meer in het vat. Na jaren en jaren was het tijd voor een eigen nestgeur, in plaats van die van het verwarmende gas. En dus is er een nieuwe activiteit in het Noorden: een onafhankelijk eenmansbedrijf met een keukenblad als bureau en een laptop van het pc privé project, dat mensen gaat samenbrengen op het gebied van communicatie.

Bonen doppen

Ja, ja, het is een mooie gedachte dat "matchmaken". Oh ja, de eerste opdrachten zijn reeds binnen. Nog niet genoeg om een Volvo cabrio te bestellen. In Bonen doppen beschrijf ik de marketing-, communicatie- en reclamebewegingen in Noord-Nederland.

Wie doet het met wie? Waarom koos de gemeente Fledderadeel voor die belangrijke onteigeningscampagne bureau Kloetstra en van der Meer zonder Partners? Welk bedrijf scoort met welk bureau of welke organisatie? Welke bureaus zijn "hot", welke opdrachten komen eraan? Hoe wordt er gepitcht in het Noorden? En welke ontwikkelingen zijn er gaande?

Daarom ben ik blij met deze onafhankelijke, signalerende en af en toe genadeloze rubriek. Regelmatig zal ik mijn visie op de communicatiewereld geven.

Dat had u niet gedacht hé? U kunt mijn column ook lezen op www.bonendoppen.nl.

Of volg deze column via Twitter (@bonendoppen).